Aanvraag docentenaccount

Mogelijkheden voor muziekdocenten

  • Leerlingenvolgsysteem: met een docentenaccount is het mogelijk de oefeningen en resultaten van oefeningen van al uw leerlingen te bekijken.
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen.
  • Eigen gratis docentenaccount bij gebruik voor leerlingen.
  • Tot 20% korting voor leerlingen.

Bent u muziekdocent en wilt u Virtuelelesruimte.be uitproberen?
Stuur dan een mail naar .

Sinds het voorjaar van 2014 gebruik ik de website www.virtuelelesruimte.nl voor mijn leerlingen. Alles staat er op: van gehooroefeningen en noten lees oefeningen tot harmonieleer oefeningen. Het is helemaal compleet, overzichtelijk en goed opgebouwd. De vorderingen van mijn leerlingen op het gebied van het gehoor en het noten lezen zijn indrukwekkend. Zo wordt noten lezen nog eens eenvoudig. Ik wou dat we tijdens mijn conservatorium tijd (1980) zo'n tool hadden om de complete muziektheorie te kunnen oefenen en begrijpen. Wat een uitkomst. Van harte aanbevolen!

marcsimons Aanvraag docentenaccount - Virtuelelesruimte.be
Marc Simons
16 mei 2015

Deze site is voor een helemaal-bij-het-begin begonnen pianoleerling een (bijna) alles-in-één lesruimte. Muziektheorie, noten leren lezen (mede door het doen van de oefeningen), de samenhang tussen theorie en muziek; het is er allemaal te vinden.
Ik ben blij met de filmpjes, die maken de soms, voor mij, wat abstracte theorie inzichtelijker en de ingespeelde lesboeken zijn een uitkomst bij het instuderen van sommige stukken. Dus: allemaal een abonnement!

noavatar_80x80-8ca3dd6 Aanvraag docentenaccount - Virtuelelesruimte.be
Petra Wouters
26 februari 2017